Alle sandkasser

Her ser du det fulde udvalg af sandkasser på Sandkasserne.dk

Alle sandkasser

Sandkasse i lærketræ 150x150 cm

Sandkasse i lærketræ 150×150 cm

Sandkasse i træ fra Nordic Play. Sandkassen måler 150x150x25 cm, hvilket er en stor model hvor der nemt er plads til flere børn. Modellen er fremstillet i lærketræ, som er en langtidsholdbar træsort, og derfor helt ideel til sandkasser.
Fra: 995,00 kr.
Skildpadde sandkasse i plast

Skildpadde sandkasse i plast

En sød lille skildpadde sandkasse, som både kan bruges som sandkasse og vandbassin. Der medfølger låg, som er skildpaddens skjold. Samtidig medfølger der også 40 kg sandkassesand, så den kan tages i brug så snart den modtages.
Fra: 899,00 kr.
Exit Sand- Og Vandbord L M/parasol Og Redskaber

Sand- og vandbord med parasol og redskaber

Dette smarte sand- og vandbord er med parasol og 2 plastik kar, som kan bruges til både vand og sand. Det er lavet af cedertræ som er imprægneret af naturen, hvilket gør at det er ekstra holdbart og beskyttet mod vejret. Der medfølger 3 redskaber, som børnene kan bruge til at lege med sandet.
Fra: 1.039,00 kr.
Muslingeskal sandkasse

Muslingeskal sandkasse

En lille plastik sandkasse som ligner en muslingeskal. Den har 2 sider og kan bruges til både sand og vand. Den ene side kan samtidig bruges som låg, når sandkassen ikke bruges. Samtidig er det en handy sandkasse, som nemt kan flyttes rundt i haven.
Fra: 299,95 kr.
Exit Sand/vand- Og Picnicbord L M/bænk/låg/baljer/parasol 94x121 Cm

Sand- og vandbord med 2 bænke, parasol og redskaber

Dette smarte sand- og vandbord er med 2 bænke, parasol og 2 plastik kar, som kan bruges til både vand og sand. Det er lavet af cedertræ som er imprægneret af naturen, hvilket gør at det er ekstra holdbart og beskyttet mod vejret. Der medfølger 3 redskaber, som børnene kan bruge til at lege med sandet.
Fra: 1.357,00 kr.
Exit Sand- Og Vandbord L M/bænk/låg/baljer/parasol 89x95 Cm

Sand- og vandbord med bænk, parasol og redskaber

Dette smarte sand- og vandbord er med bænk, parasol og 2 plastik kar, som kan bruges til både vand og sand. Det er lavet af cedertræ som er imprægneret af naturen, hvilket gør at det er ekstra holdbart og beskyttet mod vejret. Der medfølger 3 redskaber, som børnene kan bruge til at lege med sandet.
Fra: 1.167,00 kr.
Exit Sand- Og Vandbord L 94x69 Cm M/låg Og 2 Plastbaljer

Sand- og vandbord med låg

Dette smarte sand- og vandbord har 2 plastik kar, som kan bruges til både vand og sand. Det er lavet af cedertræ som er imprægneret af naturen, hvilket gør at det er ekstra holdbart og beskyttet mod vejret. Der medfølger låg.
Fra: 912,00 kr.
Exit Sandkassebord Xl 138x94 M/låg

Sandkassebord med låg XL

Med dette smarte sandkassebord, kan børnene stå op i en god højde når de bager sandkager og laver sandslotte. Det er fremstillet i imprægneret cedertræ, som er yderst holdbart og modstandsdygtigt. Dertil medfølger der låg, så det kan lukkes af når det ikke er i brug.
Fra: 2.000,00 kr.
Exit Aksent Sandkasse Xl 136x132 Cm M/foldbart Låg

Stor sandkasse i træ med låg og bænk

En stor sandkasse i træ fra Exit, som kommer med låg som samtidig fungerer som bænk. Den er fremstiller i natur imprægneret cedertræ, som er yderst holdbart og modstandsdygtigt mod vind og vejr. En flot sandkasse med plads til mange legende børn.
Fra: 1.548,00 kr.
Exit Aksent Sandkasse 94x77 Cm Med Låg

Sandkasse i træ med låger og 2 plastikbaljer

En rigtig smart sandkasse i træ fra Exit, som kommer med låg og 2 plastikbaljer. Den er fremstiller i natur imprægneret cedertræ, som er yderst holdbart og modstandsdygtigt mod vind og vejr. En moderne sandkasse som er et hit hos børnene.
Fra: 1.103,00 kr.
Sandkasse M/bænk Og Låg Trykimpr. Fyrretræ 120x21x120 Cm

Sandkasse i træ med bænk og låg 120×120

Sandkasse i træ med låg som samtidig fungerer som bænk når det er vippet op. Modellen er lavet i trykimprægneret fyrretræ og er CE godkendt. Den måler 120x21x120 cm. En sandkasse hvor du får virkelig meget for pengene.
Fra: 399,95 kr.
Sandkasse med låg 120x120 cm

Sandkasse med låg 120×120 cm (bestseller!)

Denne sandkasse med låg fra Nordic Play er en klar bestseller hos forhandleren. Den måler 120x120x27 og har indbygget bænke. Bænkene fungerer samtidig som låg når de foldes ned. Her får du en super god sandkasse i træ af høj kvalitet, til en rigtig skarp pris, hvilket også er hvorfor lige netop denne sandkasse er så populær.
Fra: 599,00 kr.