Sandkassesand

Find det bedste sandkassesand

Når du har anskaffet dig en sandkasse, skal du også have anskaffet dig en omgang sandkassesand. Nogle gange følger der sand med, når du køber en sandkasse, andre gange ikke. I det tilfælde hvor der ikke gør, er du selv nød til at anskaffe dig en omgang sand, til at fylde sandkassen ud. Ofte vil du kunne købe både sandkasse og sand, hos samme forhandler.

Det som kan være vanskeligt er, at vide, hvor meget sandkassesand der skal bruges. Er du i tvivl, vil du typisk kunne få rådgivning om det hos din forhandler. Eller læs mere om sand til sandkassen hos Havehandel.dk. De sælger både sand og kasse, er er yderst kompetente på området.

 

Hvilket sand er bedst?

Kan man bare køre ned til stranden, og hente en omgang strandsand til sin nyerhvervet sandkasse? Det kan du i teorien godt – hvis du har fået lov til det – men det er langt fra det mest optimale. Det bedste sand du kan bruge til sandkassen, er vasket sand. Langt den nemmeste og mest tidsbesparende måde at købe vasket sand til sandkassen på, er hos en forhandler.

 

Hent selv eller få det leveret

Du behøver ikke leje en trailer, og sætte en hel dag af i kalenderen, for at anskaffe dig sandkassesand. Du har naturligvis mulighed for at hente det selv, hvis du alligevel skal noget i byggemarkedet. Lang det nemmeste er dog, at bestille det online, og få sendt det hjem til din adresse med en fragtmand. Mange steder kan du købe sandkassesand i big bags. Det er en langt bedre løsning, end f.eks. blot at få læsset sandet af foran huset. For det første ligger det der og flyder indtil det skal bruges, og for det andet risikerer du, at katte og andre dyr går i det. Med en big bag får du sandet i en stor pose, og der kan det blive indtil du skal bruge det.

Man kan tro at det er dyrt at få leveret sandkassesand hjem til sin egen adresse med en fragtmand. Tværtimod kan det faktisk i nogle tilfælde være billigere end at hende det selv. Nogle forhandlere tilbyder nemlig gratis fragt, når du køber sandkassesand i big bags. Det er f.eks. tilfældet hos Havehandel. Det er dermed billigere at bestille det hjem, end selv at skulle bruge penge på benzin (og evt. lege af trailer) og hente det selv.

 

Hvad koster sandkassesand?

Ligesom med alt andet, er der forskel i prisen på sandkassesand, alt efter hvor du køber det. Købet du 5 tons fra en grusgrav, er det naturligvis billigere, end hvis du køber 20 kg i et byggemarked. De fleste der skal bruge sandkassesand, køber dog hverken fra en grusgrav, eller kun 20 kg ad gangen.

Det er ikke atypisk, at skulle bruge omkring 1000 kg sand til en sandkasse. En sådan mængde kan du erhverve dig for omkring 750-1000 kr. Køber du det online, vil det typisk være i den lave ende af den skala. Dertil har du hos nogle forhandlere mulighed for at få mængderabat. Dvs. at kiloprisen bliver lavere, jo mere du køber.