Billigt sandkassesand

Guide til billigt sandkassesand

Hvis du har anskaffet dig en sandkasse – eller tænker på at gøre det – skal du med stor sandsynlighed også have anskaffet dig en passende mængde sandkassesand. Det kan dog blive en dyr affære, hvis du blot går ned i dit lokale byggemarked, og køber 10 kilos poser med sandkassesand. I guiden her vil du få tips og tricks til, hvor du kan skaffe billigt sand til din sandkasse.

Overvej strandsand

Der er flere forskellige former for sand, du kan bruge i en sandkasse. Det mest brugte er det som blot kaldes sandkassesand. Det er dog ikke det eneste sand du kan bruge. I stedet for sandkassesand kan du nemlig også bruge strandsand. Strandsand kan være ligeså godt som sandkassesand hvis det er i god kvalitet, og det koster typisk kun 2/3 af prisen. Skal du bruge en stor mængde, er der her mange penge at spare.

Køb en stor mængde

De fleste byggemarkeder har sandkassesand i 10 eller 15 kg poser. Skal du bruge 100 kg, kan det hurtigt blive dyrt at købe dem i små mængder. Køb derfor en stor mængde sand ad gangen. Det er billigere, og du vil ofte også kunne få det leveret. Det er ikke alle steder du kan købe sandkassesand i store mængder. Overvej i det tilfælde sandkassesand i stedet, som vi har beskrevet ovenfor.

Køb det online

Der kan være betydelige penge at spare, ved at købe dit sandkasse sand online, frem for i et fysisk byggemarked. En online forhandler kan ofte give dig en bedre pris på sand, og andre varer generelt, da de sparer udgifter ved bl.a. butiksleje og medarbejdere. En anden fordel ved at købe sand online er også, at du ofte kan få det leveret lige til døren.

Køb billigt sand og grus online her.

Køb et sted med gratis levering

Når du køber sand med levering, skal du altid huske at medregne leveringsprisen. Det kan godt være at selve sandet er billigere det ene sted, men at fragtprisen så gør totalprisen dyrere. Ideelt set bør du så vidt muligt forsøge at købe sand et sted hvor de tilbyder gratis levering. En levering af f.eks. 1 ton sand kan hurtigt løbe op i 500-1000 kr., hvilket gør totalprisen betydeligt højere. Vælg derfor altid en forhandler med gratis levering.